Brug pengene klogt når du køber ind til haven

Brug pengene klogt når du køber ind til haven

Vil du gerne være sikker på, at du ikke køber for dyrt ind, når du skal finde nye ting til din have, er der her et par tips til dig, som du kan vælge at bruge, hvis du gerne vil spare så meget som muligt.

Sammenlign priser på blomster og haveredskaber

Når du skal købe nye blomster, planter, træer eller sågar haveredskaber til din have, kan det være en rigtig god idé at bruge tid på at sammenligne priser fra flere forskellige udbydere og forhandlere, så du er helt sikker på, at du ikke ender med at købe dem for dyrt et sted.

Der er jo mange butikker, der tit sælger de samme ting, og der er jo ingen grund til at betale 200 kroner for noget et sted, som du kan få for 150 kroner et andet sted.

Lån i stedet for at købe

Når du skal bruge nye haveredskaber eller havemaskiner, kan det også være en god idé at undersøge, om du har mulighed for at låne dem i stedet for at købe dem, da det bliver meget billigere for dig.

Er det fx bare en maskine, du lige skal bruge denne ene gang og så ellers ikke bruge igen, er der jo ingen grund til selv at købe maskinen, hvis du har en i din omgangskreds, som du kan få lov til at låne den af.

Kan du købe det brugt?

Så er det også rigtig godt altid at undersøge, om du har mulighed for at købe det, du står og mangler, brugt. Der er tit mange gode ting til salg på DBA, Facebook eller lignende, og det er tit muligt at spare over 50% bare på at købe det brugt i stedet for.

Så uanset om du mangler en ny plæneklipper, eller du gerne vil finde fliser til din terrasse, kan det være en god idé at kigge efter dem brugt, da der tit er gode chancer for at gøre et kup på denne måde. Det er værd at tjekke ud.

Hold øje med udsalg og tilbud

Sidst, men ikke mindst, er det også godt at holde øje med rabatter, tilbud og udsalg, når du kigger efter ting til din have på nettet. Der er tit mulighed for at tilmelde dig nyhedsbreve hos mange af butikkerne, eller du kan vælge at følge dem på de sociale medier. Det kan være godt at gøre, så du er først til at få besked, hvis der er gode tilbud på vej.

Vil du gerne gøre lidt ekstra ud af juletræet derhjemme i år, kan du altid vælge at finde elektriske juletræslys lige her, som kan gøre det lidt mere festligt.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *